Forumul anual al prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilități – 9 Octombrie 2015, Brașov

FORUMUL DIZABNET 

Centrul de evenimente și conferințe Lux Divina, Brașov, Str. 13 Decembrie, nr.96

9 Octombrie 2015

Stimată Doamnă / Stimate Domn,

DIZABNET – Reţeaua prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilităţi vă invită în data de 9 Octombrie 2015 la Brașov, la întâlnirea anuală a membrilor săi.

Evenimentul se adresează atât reprezentanţilor prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilităţi publici şi privaţi, autorităților publice interesate, cât şi reprezentanţilor organizaţiilor persoanelor cu dizabilităţi, respectiv reprezentanţilor atelierelor şi unităţilor protejate.

Cu această ocazie dorim să dezbatem:

-  Procesul European Semester în România, respectiv cum pot ajunge mesajele noastre pe lista de recomandări ale Comisiei Europene pentru Guvernul României;

-  Inițiativa legislativă privind votul prin corespondență și posibila utilizare a acestuia și de către  persoanele cu dizabilități;

-  Probleme legate de licențierea și finanțarea serviciilor sociale, respectiv agenda de lobby a Dizabnet pentru  2015-2016.

Mai multe detalii și informații găsiți în agenda atașată. Datorită timpului redus destinat întâlnirii și a subiectelor multiple, pentru a facilita dialogul și dezbaterea, vă vom trimite prezentările vorbitorilor înainte de eveniment.

Prânzul, respectiv pauza de cafea pe parcursul lucrărilor sunt asigurate de către organizatori. Organizarea transportului la şi de la locul desfăşurării evenimentului, respectiv cheltuielile aferente vor fi suportate de către participanţi. Locaţia evenimentului este Centrul de evenimente și conferințe Lux Divina, Brașov , str. 13 Decembrie, nr.96.

Pentru a putea organiza în condiţii cât mai bune evenimentul vă rugăm să completați fişa de înscriere anexată şi să o trimiteți până în data de 5 Octombrie 2015 către Andreia Moraru la andreia_moraru@alphatransilvana.ro. Informaţii suplimentare 0723-686.434.

Invitatie Forum Dizabnet 2015

Agenda Forum Dizabnet 2015

Fisa de inscriere Forum Dizabnet 2015

468 ad